Profil og kontakt

Kate Spangsbjerg

Knudsvej 15

8680 ry

kspangsbjerg@gmail.com

Mobil 22 34 14 96

 

Jeg arbejder eksperimenterende med design og fremstilling af smykker og beklædning når jeg har et ledigt øjeblik. Det er nysgerrigheden, designer lyst og lysten til at fremstille noget andet end ”stang” vare der driver mit arbejde.

Jeg holder af at fremstille et personligt smykke, evt. med kundens egen sten, rav, hår fra egen hest, gammelt sølv/guld mulighederne er mange. Jeg har fx designet og fremstillet et smykke til en kunde af en sølvske, guldring og en vildsvinde tand, alt sammen noget der havde affektions værdi for lige netop hende.

Hvis du ønsker at bestille noget som ikke er her på siden finder vi sammen ud af hvilke materialer du ønsker i dit smykke/beklædning. Hvis jeg skal designet specielt til dig er det vigtigt for mig at møde dig og danne mig et indtryk af hvem du er for derved at kunne lave et smykke/beklædning som passer til dig

Køb af unika smykke/tøj:

Jeg arbejder og sælger fra mit hjem i Ry. Du er altid velkommen til at ringe og aftale et besøg eller sende mig en mail.

Ønsker du at købe et smykke/tøj til gave og ikke rammer modtagerens smag er vedkommende altid velkommen til at bytte. Jeg laver gerne gavekort. Ligesom jeg også gerne sender dig det du ønsker at købe.

 

Håber du kan lide mine smykker og beklædning og ser frem til at høre fra dig.